Rob Huff va alerga pentru Munnich Motorsport

All Inkl.com Münnich Motorsport este noua echipa care reuseste sa creeze valuri inca inainte de sezonul competitonal 2013. Dupa ce René Münnich, proprietar si pilot al echipei, anunta la inceputul anului participarea in WTCC cu trei modele Seat Leon, astazi acesta a anuntat venirea in cadrul noii echipe a campionului en-titre din WTCC, Rob Huff. 

Seat Leon Munnich 1

Venirea lui Rob in cadrul echipei reprezinta un mare impuls pentru ambitiile noastre. Vrem sa ne situam in fata plutonului chiar de la inceput, sa urcam pe podium si sa castigam curse. Obiectivul nostru este un loc in top trei in clasamentul pilotilor.” declara René Münnich.

 

Rob HuffRob Huff revine la volanul unui Seat Leon dupa ce in 2003 reusea sa castige campionatul Seat Cupra si participarea din 2004 in BTCC (British Touring Car Championship) cu un astfel de model. “Va fi foarte special sa concurez in WTCC cu un Seat Leon in cadrul unei echipe foarte profesioniste. Sunt foarte bucuros sa ma alatur lui René si Marc (Basseng). Este o echipa nou formata insa are reputatia de a fi castigat anul trecut FIA GT1 World Championship. Sunt foarte recunoscator pentru aceasta oportunitate acordata si abia astept sa dezvoltam aceasta relatie.” declara Rob. 

Seat Leon Munnich

Echipa va testa astazi si maine pe circuitul Slovakiaring, decizie luata in ultimul moment dupa ce conditiile meteo au privat echipa de a testa la Monza, asa cum era initial programat.