Yvan Muller si Tom Chilton, pilotii RML

Dupa retragerea sprijinului de uzina a celor de la Chevrolet la sfarsitului lui 2012, RML anunta ca va ramane in WTCC cu aceleasi masini Chevrolet Cruze WTCC. Triplul campion WTCC, Yvan Muller, a fost pastrat in cadrul echipei, iar acestuia i s-a alaturat in acest sezon Tom Chilton venit de la Arena Motorsport care a aliniat in 2012 cele doua Ford Focus WTCC. 

 

Sunt pregatit pentru noul sezon si foarte motivat sa ma bat din nou pentru titlu. Sunt alaturi de RML de patru ani si sunt foarte fericit sa continui alaturi de ei. Am incredere in echipa si in abilitatile ei de a pune la punct o masina castigatoare.” declara Muller. 

Tom Chilton RML

Dupa noua sezoane in BTCC, Tom Chilton a debutat in 2012 in WTCC pe Ford Focus, iar acesta va reprezenta pentru el cel de-al doilea sezon insa de aceasta data avand la dispozitie o masina mult mai performanta. “2013 este foarte stimulant pentru mine. Anul trecut a fost un proces de invatare pentru mine, fiind o competitie noua precum si noi circuite. Acum am experienta si obiectivul meu este sa fiu competitiv inca de la inceputul sezonului si sa urc pe podium constant. RML este o echipa de top si abia astept sa urc la volanul Cruze-ului. Stiu ca trebuie sa mai invat multe intr-o scurta perioada de timp, dar cred ca sunt alaturi de cea mai buna echipa care poate face acest lucru.” declara Tom Chilton.   

 

Rob Huff campionul en-titre WTCC a anuntat deja ca in acest sezon va alerga pe un Seat Leon WTCC pentru echipa All Inkl.com Münnich Motorsport, insa Alain Menu cel de-al treilea fost pilot al RML din 2012, isi va anunta maine la Salonul Auto de la Geneva programul sau competitional.