Grafici si sponsori noi pentru constructorii din WRC

Asa cum au anuntat spre sfarsitul anului 2014, cei de la Citroën vor relansa brandul DS in acest an, iar pentru acest lucru a fost rechemat Sebastien Loeb in WRC intr-o unica aparitie in acest an, la Raliul Monte-Carlo. Doi noi sponsori se alatura celor de la Citroën Racing in acest an, Certina firma de ceasuri care asigura si cronometrarea oficiala pentru WRC  si Sparco producatorul specializat in echipament de curse ale carui produse vor fi folosite in toate competitiile in care activeaza Citroën Racing, WRC, WTCC cat si pentru clienti privati. Cifra 60 din noua grafica Citroën reprezinta aniversarea a 60 de ani de la lansarea modelului Citroën DS in 1955 la Paris Motor Show.

 

Ultimul constructor venit in WRC, Hyundai, a anuntat la sfarsitul anului trecut noul parteneriat cu marca Alpinestars pentru sezonul 2015 WRC, firma urmand sa furnizeze tot echipamentul necesar pilotilor. Hyundai Motorsport a mai facut un anunt astazi prin care specifica suportul oferit de alte subsidiare Hyundai precum si cooptarea lui Kevin Abbring drept pilot de teste oficial in 2015. Olandezul, care va implini varsta de 26 de ani saptamana urmatoare, a declarat: “Ma alatur cu entuziasm celor de la Hyundai Motorsport ca si pilot de teste in 2015. I-am urmarit anul trecut cand au si debutat si au depasit asteptarile tuturor. Abia stept sa imi aduc contributia la dezvoltarea masinii.

Hyundai-i20-WRC-2015

Cei de la M-Sport au anuntat si ei la sfarsitul saptamanii trecute parteneriatul cu firma Snap-on, producatoare de scule profesionale.