Hayden Paddon ramane alaturi de Hyundai Motorsport in 2015

Hayden Paddon a fost confirmat de catre Hyundai Motorsport pentru sezonul WRC 2015. Neo-zeelandezul in varsta de 27 de ani va fi prezent alaturi de copilotul sau, John Kennard, in cel putin 9 etape pe parcursul anului urmator. Sezonul va debuta pentru cei doi odata cu Raliul Suediei cea de-a doua etapa WRC din 2015. 

Hayden-Paddon
Hayden-Paddon

Sunt foarte entuziasmat sa continui munca alaturi de cei de la Hyundai Motorsport cu un program extins. Am invatat foarte multe si am format un parteneriat bun cu echipa pe parcursul acestui an, de aceea alegerea era una evidenta pentru noi putand astfel sa ne dezvoltam si sa urmarim rezultate mai bune in 2015. Faptul ca vom avea parte de mai multe raliuri in 2015 ma va ajuta sa ma dezvolt si mai mult ca pilot si sa sudam relatii si mai bune cu echipa. Obiectivul nostru va fi top 5 pentru raliurile unde deja avem experienta si sa le invatam pe cele in care nu am luat startul. Avem mari sperante pentru anul urmator si abia asteptam sa lucram impreuna cu echipa la dezvoltarea modelului Hyundai i20 WRCdeclara Paddon

Michel Nandan
Michel Nandan

Michel Nandan, seful echipei Hyundai Motorsport, spunea: “Sunt multumit ca Haydon ramane alaturi de noi si in 2015. A avut un prim sezon foarte bun alaturi de Hyundai si contributia sa la dezvoltarea masinii i20 WRC a fost extrem de benefica. El ofera un feedback tehnic excelent si lucreaza foarte bine impreuna cu imginerii si mecanicii de curse. Suntem fericiti ca il putem ajuta in aceasta noua faza a dezvoltarii sale ca si pilot de raliuri si cred ca Hyundai Motorsport va avea un an captivant in 2015.