Loeb si Elena vor lua startul in Raliul Monte-Carlo 2015

Castigator de sapte ori in prestigiosul Raliu Monte-Carlo, Sebastien Loeb revine alaturi de copilotul sau Daniel Elena intr-o aparitie unica in sezonul WRC 2015, asa cum au subliniat cei de la Citroën Racing. Acest fapt ar avea rolul de a ajuta la promovarea brandului DS pe care Citroën il va lansa.

Citroen Meeke1

Intre 19-25 ianuarie Loeb revine in competitia care l-a ancorat bine in istorie probabil mult timp de acum inainte, alsacianul castigand nu mai putin de 9 titluri de campion mondial. Alaturi de echipajul Kris Meeke/Paul Nagle, Loeb si Elena vor puncta pentru constructorul francez in runda care deschide in mod traditional Campionatul Mondial de Raliuri.

Loeb DS brand 1

Nu am ezitat nicio secunda atunci cand mi s-a oferit sansa de a concura in Raliul Monte-Carlo 2015 pe un model DS3 WRC. Cred ca si Daniel este de acord ca Monte-Carlo este unul dintre evenimentele noastre preferate. Abia asteptam sa experimentam din nou frumoasele drumuri, loteria pneurilor si atmosfera de petrecere de pe probele speciale. Am foarte multe amintiri frumoase cu “the little racer” asa cum am botezat eu modelul DS3 WRC si sper ca Raliul Monte-Carlo 2015 sa ne mai ofere inca una. Va fi o provocare pentru mine deoarece de un an de zile nu am mai concurat in raliuri, dar peste cateva zile voi lua startul in Rallye du Var si voi avea sansa sa ma reacomodez cu masina. De asemenea am reusit sa imi fac loc in programul incarcat si pentru teste.” declara Loeb.       

Loeb DS brand

Yves Matton, seful Citroën Racing, declara: “Cu sapte victorii aici, Seb si Daniel sunt fara discutie cei mai mari specialisti ai competitiei si sunt sigur ca vor fi extrem de competitivi cu DS3 WRC care va beneficia si de cateva up-grade-uri tehnice.”