Un altfel de interviu cu Sebastien Loeb

 

Sebastien Loeb si-a incheiat sezonul in care a castigat al saptelea titlu mondial cu participarea la Race of Champions de la Dusseldorf in Germania . Scopul lui era castigarea unui al patrulea titlu, insa francezul a fost invins in finala de pilotul portughez Filipe Albuquerque.

Cei de la Red Bull l-au intervievat pe Sebastien Loeb despre noul Citroen Ds3, Gran Turismo 5 si lenjeria pentru femei 🙂

Ai fost foarte ocupat chiar daca s-a terminat sezonul in WRC. Ai avut timp sa te joci noul Gran Turismo 5 ?

Nu . Am primit un exemplar al jocului acum cateva zile , deci d-abia am inceput sa ma joc . E mai dificil la inceput cand nu ai coduri pentru deblocarea diverselor optiuni asa ca nu prea am avut multi timp la dispozitie sa ma joc.

Privind catre sezonul 2011 cine crezi ca va fi cel mai bun adversar al tau , Sebastien Ogier sau Mikko Hirvonen ?

E foarte posibil sa fie Ogier dar Petter Solberg este deasemeni foarte rapid, la fel si Latvala , deci e dificil de preconizat. Cert este faptul ca voi avea pentru prima oara un adevarat cooechipier care este obisnuit cu felul meu de abordare a raliurilor. Vom vedea..

Aveti ordine de echipa la raliuri ?

Nu poti avea ordine la inceputul unu sezon deci sunt sigur ca va fi un adevarat duel intre noi .

Cum ti se pare noul Citroen Ds3 WRC ?

Masina arata bine si feelingul este bun . Este foarte diferita de vechiul C4 WRC . Agilitatea a fost imbunatatita datorita faptului ca este mai scurta si mai lata . Este foarte placut sa o conduci . Desi motorul nu este la fel de puternic din cauza regulamentului totusi acesta este multumitor.

Deci, Citroen Racing nu va mai avea nevoie de toate C4 WRC construite . Te vor lasa sa pastrezi unul ?

Da , m-au lasat . Am intrebat daca pot opri un C4 WRC si mi-au dat unul folosit in acest sezon .

Care este cel mai ciudat lucru pe care te-a rugat un fan sa-l faci sau cel mai ciudat obiect pe care ai fost rugat sa-ti dai autograful ?

O fata m-a rugat odata sa-i dau un autograf pe lenjeria intima 🙂

Lenjeria pe care o purta la acel moment ?

Da da , sigur 🙂

Ce masini ai ?

Am un Porsche si un Ferrari si bineinteles cateva Citroen-uri

Via | Red Bull