Hamilton ramane in frunte si dupa a doua sesiune de antrenamente de la Sepang

Lewis Hamilton a realizat din nou cel mai bun timp in a doua sesiune de antrenamente din Malaezia, cronometrul oprindu-se la 1m 34.175s. Pilotul echipei Mclaren  fost urmat la mica distanta de Sebastian Vettel, acesta reusind un timp de 1m 34.441.

Pe pozitia a treia s-a clasat Nico Rosberg, pilotul echipei Mercedes find foarte aproape de pilotul echipei Red Bull, timpul sau find de 1m 34.443s. Pe pozitile 4 si 5 s-au clasat Jenson Button si Michael Schmacher  urmati de pilotul echipei Renault, Robert Kubica.

Fernando Alonso a reusit  al 7-lea timp, dupa ce spaniolul s-a aflat pe un slab loc 18, iar coechipierul sau de la Ferrari, Felipe Massa reusind doar al 15-lea timp

Sebastien Buemi a terminat al 8-lea cu un timp de 1m 35.660s, in fata rusului Vitaly Petrov si Adrian Sutil, acesta din urma avand un timp de 1m 35.957s.

Kamui Kobayashi s-a clasat al 11-lea, find urmat de Vitantonio Liuzzi, pilotul italian find din nou incurcat de trafic si nereusind sa stabileasca un timp mai bun.

Al 13-lea timp a fost obtinut de Pedro de la Rosa, urmat de pilotul echipei Toro Roso, Jaime Alguersuari.

In spatele lui Massa, clasat al 15-lea au sosit Rubens Barichello cu un timp de 1m 36.813s si Nico Hulkenberg in 1m 37.415s

Lotus a reusit din nou sa fie in fata celor de la Virgin prin Jarno Trulli si Heikki Kovalainen. Mark Webber s-a clasat in spatele masinilor Lotus, pilotul echipei Red Bull, iesind in decor in al 9-lea viraj, avand o defectiune tehnica.

Timo Glock si Luca di Grassi au reusit in sesiunea de antrenamnte locul 21 si 22, find urmati de pilotii echipei HRT, Karun Chanhok si Bruno Senna.