Raliul Monte-Carlo sub semnul anularii?

Telenovela WRC si North One Sport (NOS) este departe de a se fi incheiat. De aceasta data Stage One Tehnology sunt cei care mai vin cu o veste dezastroasa pentru debutul WRC in 2012. Stage One Tehnology sunt responsabili cu sistemul de cronometrare si monitorizare prin GPS a masinilor de concurs de peste 10 ani de zile.

Problema a fost expusa astazi printr-o scrisoare deschisa a celor de la S1T catre NOS (fostul promoter WRC)si respectiv CSI actionarul majoritar al celor de la NOS. Astfel, echipamentele folosite la cronometrare apartin celor de la NOS, insa fara programele speciale dezvoltate de catre cei de la S1T, acestea sunt nefolosibile. In prezent avocatii celor de la NOS vor sa ii impiedice pe cei de la S1T sa foloseasca aceste echipamente in Raliul Monte-Carlo.

 

Pe scurt in scrisoarea celor de la S1T catre NOS, Simon de Banke directorul managerial S1T subliniaza faptul ca echipamentele sunt inutile fara softurile create special de compania S1T si fara oamenii care le gestioneaza si stiu sa le repare, oameni care lucreaza in cadrul aceleasi firme. Tot in aceasta scrisoare Simon si-a luat angajamentul ca daca cei de la NOS renunta la drepturile asupra acestor echipamente, care se afla deja in drum spre Monte-Carlo, compania S11T va fi transformata in companie 100% non-profit. Daca negocierile reusesc intre cele doua parti, S1T se angajeaza sa plateasca o taxa de 10.000 lire sterline pentru folosirea echipamentului la Raliul Monte-Carlo.

 

Astazi este asteptat si raspunsul celor de la NOS.