Spectacol la prima etapa Campionatul National de Indemanare 2012

Roxana Ciuhulescu, Calin Popescu Tariceanu si Christian Ciocan au participat la sfarsitul saptamanii trecute la startulCampionatului National de Indemanare Auto 2012, eveniment desfasurat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS).
 

Baneasa Shopping City a fost, gazda primei etape din acest  sezon, care a avut la start 48 de concurenti, foarte competitivi si mult mai bine pregatiti decat anul trecut.

Evenimentul, organizat de catre GT Auto Club Sportiv, in colaborare cu Carrefour Romania s-a bucurat de prezenta dlui ministrului Calin Popescu Tariceanu, pilot licentiat FRAS, care a demonstrat ce poate face un Fiat 850 Special- o masina din grupa Istorice.

Invitat in calitate de copilot, dupa prima evolutie alaturi de unul din pilotii Campionatului,  dl. Christian Ciocan, a hotarat sa participe, pe viitor, la toate editiile Campionatului, dar in calitate de pilot. „Am concurat cu numarul 123 cu aceasta masina (un Opel Tigra), intrucat eu am mers acolo in calitate de invitat si m-am trezit pilot. Drept pentru care am hotarat sa particip la toate etapele Campionatului National.” a declarat public dl Ciocan.

 

Insa, cea mai aclamata prezenta a fost Roxana Ciuhulescu, amfitrioana acestei prime etape din 2012, care a si pilotat una din masinile inscrise in concurs. Roxana  a fost „vocea” acestei editii, apreciata de public pentru energia si buna dispozitie cu care a prezentat concurentii si i-a incurajat cat timp au evoluat printre jaloane.

 

Rezultate 

2 thoughts on “Spectacol la prima etapa Campionatul National de Indemanare 2012”

Comments are closed.