Vali Porcișteanu, Titi Aur si Sorin Ene vor fi prezenti la Salonul Auto Moto 2014

Titi Aur, de opt ori campion national de raliuri, Vali Porcișteanu, campion național de raliuri în 2011și Sorin Ene vicecampion național de drift și fondator al primei școli de drift din România va asteapta la demonstrații spectaculoase in cadrul Salonului Auto Moto (SAM) 2014.

Sorin Ene 3

SAM Bucureşti, cel mai important eveniment dedicat pasionaților de mașini și motociclete, va avea loc între 2 și 6 aprilie 2014. În Piața Constituției, pe o suprafaţă de circa 9.000 mp în spaţii interioare şi peste 30.000 mp în spaţii exterioare, îşi vor prezenta ofertele dealeri de automobile, motociclete şi scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning şi echipamente service auto-moto, precum şi companii de leasing și asigurări. 

 

Atât sâmbătă, 5 aprilie, cât și duminică, 6 aprilie, în reprezentrații succesive, Titi Aur, fondator al școlii de conducere defensivă și pilotaj, va invita norocoșii aflați în zona de drift a SAM să îl însoțească la bordul bolidului său în timpul demonstrațiilor. 

Titi Aur gala-campionilor

În weekendul 5-6 aprilie, odată cu achiziționarea unui bilet de intrare, fiecare vizitator va primi și trei taloane pe care va putea vota cea mai frumoasă mașină, cea mai frumoasă motocicletă și, cum altfel, cea mai frumoasă hostess. La finalul expoziției vor fi anunțați câștigătorii cărora li se vor înmâna premii consistente. Organizatorii Salonului Auto Moto promit și un concurs cu premii substanțiale, special dedicat posesorilor de mașini tunate și motociclete.

 

În zilele de sâmbătă, 5 aprilie, și duminică, 6 aprilie, circulația autovehiculelor pe Bulevardul Libertății, între Calea 13 Septembrie și Bulevardul Națiunile Unite, precum și pe Bulevardul Unirii, în zona Pieței Constituției, va fi oprită. Accesul vizitatorilor la SAM București 2014 se va face numai prin Bulevardul Unirii.

One thought on “Vali Porcișteanu, Titi Aur si Sorin Ene vor fi prezenti la Salonul Auto Moto 2014”

  1. Si Lucian Radut, riderii de la Dirt Riders Club, Rally Cross Romania!

Comments are closed.