Jamie Green poate alerga pentru Audi din 2013

Pilotul britanic Jamie Green in varsta de 30 de ani a debutat in DTM in anul 2005 alaturi de Mercedes cu care a si continuat 8 ani de zile pana in prezent, in acest campionat. Cel mai bun rezultat al sau este locul al treilea obtinut in acest sezon si de-a lungul carierei sale in DTM alaturi de acelasi constructor britanicul a adunat 83 de starturi, 6 pole position-uri si 8 victorii.

 

Potrivit ultimelor zvonuri Jamie ar fi semnat un acord cu cei de la Audi pentru anul urmator, cei de la Mercedes evitand sa raspunda acestui aspect. “Vom anunta pilotii pentru sezonul 2013 in momentul in care vom definitiva toate detaliile” declara un reprezentant al celor de la Mercedes. 

 

Piata pilotilor din DTM va fi destul de agitata pentru urmatorul sezon, doi dintre pilotii de la Mercedes retragandu-se la finele acestui sezon, Susie Wolff si David Coulthard. Cei de la BMW isi vor mari si ei numarul de masini in DTM de la 6 la 8, deci inca doi piloti isi vor face aparitia in DTM alaturi de BMW Motorsport.